Mediatiedote 17.1.2019

Pitkän linjan keskisuomalaisvaikuttaja, opetusneuvos Antti Rastela toimii kansanedustajaehdokas Katja Isomöttösen vaalipäällikkönä. Työuransa opetuksen ja koulutuksen alalla tehnyt Rastela tunnetaan erityisesti vahvasta ja monipuolisesta koulutussalan osaamisestaan.

Rastela on myös kokenut poliitikko, joka on toiminut aktiivisesti eri luottamustehtävissä Jämsässä ja Jyväskylässä. Hän on ollut Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaanakin pari kertaa.

”Opin tuntemaan Katjan hänen toimiessaan lukioliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä. Kokemuksesta tiedän että hän on asioihin ja niiden taustoihin perehtyvä sekä yhteistyökykyinen päättäjä, joka tekee sen minkä lupaa. Katja on luotettava, asiaperusteinen ja inhimillinen tekijä. Kaiken lisäksi Katja on tosi hyvä tyyppi. Hän on ehdokkaista ehdottomasti paras toimimaan Keski-Suomen ja keskisuomalaisten kansanedustajana.” tiivistää Rastela

Katja Isomöttönen saa Rastelasta vahvan ja kokeneen vaalipäällikön tiimiinsä:

”Olen todella iloinen, että Antti on mukana vaalityössäni. Arvostan häntä sekä hienon työuran että linjakkaan poliitikkouran johdosta. Antti tuo työhömme mukanaan vankkaa koulutus- ja kunta-alan osaamista sekä kokemusta vaalikampanjoinnista. Meidän tiimimme on sitä mieltä, että Keski-Suomi on, ja sen tulee jatkossakin olla, varhaiskasvatuksen, koulutuksen ja seniorityön suunnannäyttäjä. Aivan huippujuttu, että Antti toimii tämän tiimin vaalipäällikkönä.” sanoo Isomöttönen

Lisätietoja:

Katja Isomöttönen
040 730 3406

Antti Rastela
044 240 4954