Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Katja Isomöttönen ehdolle eduskuntaan

Keski-Suomen Kokoomus on asettanut Katja Isomöttösen eduskuntavaaliehdokkaaksi. 44-vuotiaan Isomöttösen yrittäjäperheeseen kuuluu aviomies, kaksi teinipoikaa ja yksi leikki-ikäinen. Yksityisenä perhepäivähoitajana työskentelevä Isomöttönen on koulutukseltaan tradenomi ja hän on aiemmin työskennellyt luonto- ja kulttuurimatkailun parissa Keski-Suomessa mm. Varjolan matkailutilalla Laukaassa ja kulttuurimatkailuhankevetäjänä Keuruulla.

– Keski-Suomessa on upeita kulttuuri- ja luontomatkailukohteita sekä tapahtumia, jotka tuovat elinvoimaa ja työtä maakuntaamme. Matkailu on kasvava toimiala ja Keski-Suomen on oltava mukana kasvun kärjessä, sanoo Isomöttönen

Katja on toiminut tukiperheäitinä ja on edelleen mukana vapaaehtoistyössä sekä nuorten että vanhusten toiminnassa.

– Seniorit ovat rakentaneet perustan hyvinvoivalle Suomelle. Lasten ja nuorten kasvun tukeminen taas on ensiarvoisen tärkeää tulevaisuuden hyvinvoinnin kannalta. Työtä niin päivähoidossa, koulussa kuin seniorityössä on arvotettava korkeammalle valtion taholta. Keski-Suomi on, ja sen tulee jatkossakin olla, varhaiskasvatuksen, koulutuksen ja seniorityön suunnannäyttäjänä.

Isomöttönen on kokenut ja monialainen päättäjä. Tällä hetkellä hän on Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varajäsen ja maakuntavaltuuston varajäsen sekä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kulttuuri- ja liikuntalautakunnan jäsen. Aiemmin Isomöttönen on toiminut mm. Jyväskylän kaupungin sivistyslautakunnan puheenjohtajana sekä lukioliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana.

– Yrittäjäperheen arki on opettanut, että mitään ei saa tekemättä työtä. Eikä mitään asioita saa vietyä eteenpäin ilman yhteistyötä. Sama pätee päätöksenteossa.

– Eduskunnan tekemät päätökset koskettavat meidän jokaisen tavallisen ihmisen arkea, siksi päätöksenteossa tarvitaan tavallisen arjen tuntemusta.

Yhteystiedot:

Katja Isomöttönen
p. 0407303406
katja.isomottonen@gmail.com
www.katjaisomottonen.fi

Kuva medialle