Katjasta sanottua

“Olen tuntenut Katjan jo usean vuoden ajan. Katja on loistava tyyppi, asioihin perehtyvä ja niitä eteenpäin vievä, kuuntelee muita, tarvittaessa jämäkkä, tarvittaessa joustava ja tekee sen minkä lupaa.Niin työssään kuin politiikassa, yhteisten asioiden hoidossa hän on yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen. Hänelle keskeisintä on ihmisistä huolehtiminen, heidän hyvinvointinsa olivat ne sitten lapsia, nuoria, työ- tai seniori-ikäisiä. Katja on myös vankkumaton koulutuksen puolustaja. Sen huomasin kun teimme yhdessä töitä Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä lukiojohtokunnassa – minä johtavana virkamiehenä ja Katja puheenjohtajana. Tämän lisäksi Katja tuntee hyvin yhteiskunnan rakenteen, toiminnan, poliittisen kentän ja talouden realiteetit ja tätä kautta yhteiskunnan kehittämisen tarpeet ja mahdollisuudet. Summa summarum: Katja on erinomainen ehdokas eduskuntaan!”

Antti Rastela
opetusneuvos

“Tunnen Katjan aktiivisena ja energisenä tekijänä. Hänellä on positiivinen ja välittävä ote asioihin. Ja sellaista tervettä kaupunkilaisjärkeä, jota ratkaisujen löytäminen vaatii.”
Henna Virkkunen, MEP, Jyväskylä

”Katja on valoisa ja osaava! Katja saa asioita tapahtumaan, todellinen tekijänainen.”

Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri

“Olen seurannut Katjaa ja hänen työtään  puheenjohtajana varhaiskasvatus- ja päivähoitopalvelujen muutosprosessissa ja lautakunnan puheenjohtajana Jyväskylässä.  Mielestäni Katja on rohkea ja suoraselkäinen toiminnassaan luottamushenkilöinä. Hänellä on kyky toimia tavoitteellisesti ja oikeudenmukaisesti myös paineiden alla. Katja on yksi niistä luottamushenkilöistä, joiden toiminta on kasvattanut luottamustani demokraattiseen järjestelmäämme.”​
Laila Landen

“Katja on meidän ehdokkaamme. Valinta oli meille helppo, koska olemme tunteneet Katjan perheineen 15 vuoden ajan. Tutustuimme paremmin asuessamme Kivilammen luonnonläheisellä asuinalueella. Olemme olleet taiteen perusopetusta antavan oppilaitoksen Taidekoulu Artmusin yrittäjinä vuodesta 2001 saakka. Katjan kautta olemme saaneet helpommin yhteyden kaupungin viranhaltijoihin taiteen perusopetukseen liittyvissä asioissa. Katja on ollut ajamassa asiaa koulutilojen maksuttomassa käytössä yleishyödylliseen toimintaan. Tämä auttaa osaltaan tasapuolistamaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia, koska kustannustaso saadaan pidettyä mahdollisimman alhaisena toiminnassa, joka rahoitetaan pelkästään oppilasmaksuilla.”

Isomöttösen Katjaa tukien,
Piia Raivio, yrittäjä, Artmus-tanssistudio
Jari Pekkanen, yrittäjä, Nenäinniemi

“Vanhan Keuruun kulttuurimatkailuhankkeen vetäjänä vuonna 2010 toimiessaan Katja otti työn vastaan sydämen asianaan sekä suurella innolla ja vakavuudella hoitaa työ kunnolla. Hän paneutui asioihin syvällisesti ja puolueettomasti eikä lopettanut työntekoaan vaikka hankkeen sallimat palkalliset tunnit tulivat täyteen vaan jatkoi työtä omalla ajallaankin, jotta asetettuihin tavoitteisiin päästiin. Hän perehtyi asioihin perinpohjaisesti ja hänen aiemmat erilaiset työkokemukset antoivat vankan asiantuntemuksen luoda yhdessä monen vanhan Keuruun alueen yrittäjän kanssa toimiva kokonaisuus esitteineen, nettisivuineen, paketteineen ja logoineen.
Katjalla on myös taito tulla loistavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä saada ihmiset innostumaan ja motivoitumaan. Katjan valtava empaattisuus laittaa hänet itsensä myös aina sataprosenttisesti likoon, jolloin hän tekee työn kuin itselle tekisi ja siksi hän aina myös sitoutuu tehtäviinsä täysin sydämin.
Ryhmämatkapaketti, jonka Katjan johdolla loimme ja jota ilman Katjaa emme luultavammin näin hyvin olisi pystyneet luomaan, elää edelleen nyt jo kahdeksatta kesää ja siitä ovat päässeet nauttimaan jo noin 2000 asiakasta ryhmämatkoillaan. Yhteistyö Katjan johdolla on ollut todella merkittävää, sillä se on vahvistanut alueen houkuttelevuutta sekä lisännyt kävijämääriä ja yksistään silloin luotu ryhmäretkipaketti on tuonut tuloja alueen yhteistyöyrityksiin jo 100 000 €.”​
Nanna Rantanen, yrittäjä, Keuruun vanha pappila

“Elämää nähnyt, arvot kohdillaan. Sydän paikallaan, ja järki päässä. Olet elämänvaiheessa, jossa näet asioita jo aikuisten oikeasti ja aidosti. Et pelkää olla eri mieltä, vaikkei se ole sulle itsetarkoitus. Äänessä kun on asiaa, ei sen itsensä vuoksi. Diplomaatti. Nainen. Äiti.”

Annaliisa Lehtinen, hallintojohtaja, varatuomari

Katja on todellinen joukkuepelaaja, jonka sanaan voi luottaa. Tulevaisuuden kunnassa korostuvat elinvoima ja sivistys sekä niiden kehittäminen. Perheiden hyvinvointi ja lasten mahdollisuudet kehittymiseen ovat keskeisiä menestystekijöitä. Äänestämällä Katjaa, valitset ihmisläheisen ja menestyvän Jyväskylän”​

Olli Marjalaakso, markkinointipäällikkö Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy

”Katja on empaattinen, kuunteleva ja erittäin sitoutunut kaikkeen mihin hän ryhtyy. Ennen kaikkea hän on luotettava päättämään meidän yhteisistä asioista.”
Veikko Lahtinen, Kirittäret

”Katja on aktiivinen ja aikaansaava vaikuttaja, joka perehtyy asioihin syvällisesti. Katja on varhaiskasvatuksen ja koulutuksen asiantuntija, jolta ei ideat ja energia lopu!”
Henry Paananen , sivistysjohtaja, Kaustinen

“Tunnen Katjan yrittähenkisenä, aikaansaavana, haasteita pelkäämättömänä ja luotettavana ihmisenä ja ystävänä. Oikeudenmukaisenakin. Meille on Katjan kanssa yhteistä huoli puhtaista vesistöistä ja työ niiden puolesta”
Jani Himanko, kalastusopas

“Olen tuntenut Katjan jo useita vuosia asukas- ja vanhempainyhdistystoiminnasta sekä lukiokoulutuksen johtokunnan puheenjohtajan tehtävästä. Kaikessa toiminnassaan Katja on ollut aktiivinen, yhteistyökykyinen sekä aikaansaava. Asioiden hoitamiseen Katja on aina suhtautunut positiivisella asenteella toiset huomioiden ja kuunnellen.”
Osmo Polas, rehtori

“Olemme oppineet tuntemaan Katjan rajanaapurina kymmenen vuoden ajalta. Katjaan ja hänen perheeseensä olemme tuona aikana tutustuneet hyvin. Katja on ollut helposti lähestyttävä naapuri, jolla on energiaa, ideoita ja huumorintajua. Hän on myös käytännönläheinen ja luotettava henkilö. Hänen erityisosaamistaan on perheiden hyvinvointi, lasten ja nuorten koulutus sekä vapaa-ajan toiminta. Hän tuntee perhepäivähoitajana hyvin myös päivähoitoasiat. Hän perehtyy asioihin perusteellisesti ja toimii ennakkoluulottomasti tärkeiksi kokemiensa asioiden puolesta.”
Juhani Holopainen, Yhtenäiskoulun rehtori, Sivistystoimenjohtaja
Tiina Turto, Luokan- ja liikunnanopettaja, KM

“Tunnen sinut lastemme harrastusten kautta. Ihan ensiksi jäit mieleeni positiivisuudestasi. Oli se keli mikä hyvänsä siellä futiskentän laidalla, tai pelin lopputulos mitä vain, aina olet iloinen ja näet asioissa ne hyvät puolet, tosiasioita kieltämättä.

Olet yksi idearikkaimmista naisista kenet olen tavannut. Sekä avuliain. Josta kertoo esimerkiksi teidän perheen historia tukiperheenä toimimisesta. Tämä kertoo myös siitä että et kaihda vaikeita tilanteita vaan olet valmis kohtaamaan myös ongelmia auttaaksesi toisia. Kuinka moni on valmis avaamaan kodin oviaan ja sylejään tuntemattomille ihmisille? Työssäsi perhepäivähoitajana teet samaa myös ihan päivittäin.

Sinulla on loistava pelisilmä. Osaat huomioida niin vauvat kun vaarit, iloissa ja suruissa. Otat vierelläsi olevat ihmiset huomioon, etkä ole ennakkoluuloinen ihminen niin kuin moni kohdallani on ollut.

Unohtamatta mahtavia keittiötaitojasi . On kyseessä seurajoukkueen talkoot, lapsen syntymäpäivät tai uusi vuosi, aina on ollut teillä maistuvat tarjottavat.
Tässä puoluetyössäsi suurimpana vahvuutenasi näen pyyteettömän halusi auttaa muita, ihan vieraitakin ihmisiä. Pidät heikomman puolta, se on ihan varma. Osaat samaistua ihmisten erilaiseen elämäntilanteisiin.
Sinulla Katja, on suuri rakastava sydän.”
Maarit Mäkäräinen, perhepäivähoitaja, Köhniö

“Katja on asioihin perehtyvä, välittävä ja rehellinen kuntavaikuttaja. Hän on myös usein pienen ihmisen puolella koneistoa vastaan. Voin lämpimästi suositella Katjaa!”
Pia Nyman

”Katja on hyvä mamma, pitää pojat ja muut päättäjät kurissa. Äänestä.”
Elias Nordman, 20v.